Reviews

Reviews

Marcha Wieringa

Mijn naam is Marcha Wieringa, ik ben 19 jaar oud en in oktober 2019 ben ik gestart met fitness onder begeleiding van Aaron van der Wolde bij Liftbetter.

Ik zag al snel vooruitgang zowel qua kracht als fysiek. Voordat ik coaching kreeg wist ik eigenlijk niet precies wat ik deed in de gym en boekte ik ook geen resultaten. Door de coaching wist ik wat ik moest doen begon ik het super leuk te vinden en zag ik al snel verschil.

In maart 2020 heb ik samen met Aaron de focus op powerliften gelegd. Wat ondertussen nu echt mijn passie is!

Progressie

In de afgelopen 2,5 jaar heb ik 2 wedstrijden gedaan, waarvan de laatste het NK junioren was. Hier ben ik Nederlands junior kampioen in de -84kg klasse geworden. Ik had 2 jaar geleden nooit verwacht dat ik 142,5kg zou kunnen squatten, 82,5 zou kunnen benchen en 182,5kg had kunnen deadliften.

Coaching

Naast het feit dat ik word geholpen met het behalen van mijn doelen op het gebied van kracht en mijn fysiek. Word ik ook op het mentale vlak goed geholpen. Ik ben perfectionistisch en op het moment dat iets niet zo goed gaat als dat ik wil dat het gaat kan ik soms erg negatief zijn.

Hierin weet Aaron goed hoe hij mij kan coachen en helpt hij mij ook om op het mentale vlak stabiel te blijven en ervoor te zorgen dat ik niet in die negatieve gedachten blijf hangen.

Ik zou Lift Better aanraden voor mensen die serieuze progressie willen maken op mentaal en fysiek gebied!


0
KG squat
0
KG bench
0
KG deadlift

Ook progressie boeken?
Kijk wat wij voor jou kunnen betekenen!


Contact opnemen