Guided Programming

Guided Programming

GUIDED PROGRAMMING

Guided Programming

Wil jij gegarandeerd resultaten behalen?

Guided Programming is een persoonlijke en gestructureerde aanpak die is ontworpen om jou te helpen je kracht- en fitnessdoelen te bereiken. Deze vorm van coaching richt zich op lange termijn progressie en maakt gebruik van de principes van progressieve overload. 

Met Guided Programming krijg je een op maat gemaakt trainingsprogramma dat is afgestemd op jouw unieke achtergrond, doelen en behoeften. Dit programma is niet statisch; het wordt wekelijks aangepast op basis van jouw feedback en prestaties. Dit zorgt ervoor dat je trainingen altijd optimaal zijn afgestemd op jouw huidige niveau en vooruitgang

Wat kun je verwachten?

  • Persoonlijk Trainingsprogramma: Een op maat gemaakt schema dat aansluit op jouw specifieke doelen, achtergrond en behoeften. Dit programma is ontworpen om je te helpen consistente vooruitgang te boeken.
  • Wekelijkse Updates: Op basis van jouw invoer en feedback krijg je elke week bijgewerkte trainingssessies. Dit stelt ons in staat om de trainingsbelasting nauwkeurig aan te passen en ervoor te zorgen dat je de juiste stappen zet richting je doelen.
  • Focus op Progressieve Overload: Door systematisch de intensiteit en complexiteit van je trainingen te verhogen, helpen we je om sterker en fitter te worden. Dit wetenschappelijk onderbouwde principe is cruciaal voor het behalen van duurzame resultaten.
  • Resultaatgericht: Elke aanpassing in je programma is gericht op het optimaliseren van je prestaties en het behalen van je specifieke doelen. Of je nu sterker wilt worden, spieren wilt opbouwen of je algehele fitness wilt verbeteren, wij helpen je om deze doelen te bereiken.

Voor wie is Guided Programming geschikt?

Guided Programming is ideaal voor atleten die op zoek zijn naar een gestructureerd en dynamisch trainingsplan. De vrijheid die komt kijken bij deze vorm van coaching is vooral geschikt voor ervaren lifters die minder baat hebben bij techniek feedback of onbeperkt contact met hun coach.


Guided Programming aanschaffen

Your Text

Guided Programming

(€100/maand)

Alle voordelen van Guided Programming

Lange termijn plan

Minimale afname van 3 maanden

WordPress Pricing Table

Vul ons contactformulier in

Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op om een gratis consult in te plannen!

Plan je gratis consult in

Plan een consult in met onze coaches wanneer dit jou uitkomt. Zorg er daarnaast voor dat we inzicht hebben in jouw techniek en lifts door een aantal trainingen te filmen en dit naar ons te sturen! Daarnaast zullen we jou een formulier doorsturen waardoor we snel beter inzicht kunnen krijgen in jouw achtergrond en doelen. Dit zorgt ervoor dat we gelijk kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Aan de slag met je training!

Op basis van alle informatie creëren wij een trainingsprogramma voor jou, waarin jij zelf genoeg flexibiliteit krijgt om het naar jezelf aan te passen! Wekelijks wordt dit programma geüpdatet op basis van een feedbackformulier, zodat je onbeperkt gains kan blijven maken zonder teveel gedoe!

Ongekend veel gains!

Omdat je programma constant naar jouw wensen en feedback wordt geüpdatet, blijf je op de lange termijn ongekend veel gains maken! 


Interesse in All Access Coaching? Klik hier!