Over ons – Aaron van der Wolde


Heden

Aaron is een topsporter in hart en nieren. Tegenwoordig is hij een competitief powerlifter in de -105 klasse binnen de IPF/KNKF. Zijn drijfveer is zijn passie voor de sport, of hij nou zelf aan het trainen is of anderen aan het coachen is, hij geeft altijd de volle 100%! Naast het online coachen van lifters is Aaron personal trainer en instructeur in Roden.


Neem contact op met Aaron

Verleden

Tijdens zijn studie Sportkunde leerde Aaron kennis maken met fitness. Hij begon progressie te boeken en merkte al snel dat hij redelijk sterk was voor een beginner. Tijdens zijn cursus Fitness A leerde Aaron over de basis principes van fitness trainingen en ging zijn eigen progressie nog harder vooruit!

Tijdens zijn Fitness A cursus begon Aaron met stage lopen in een sportschool, hier leerde hij de kneepjes van het vak. Hoe coach je mensen, wat zijn de basis principes van fitness en welke krachtsporten zijn er nou eigenlijk?

Aaron begon te leren over powerlifting, onder andere door het bezoeken van een powerlift meet op de FIBO in Duitsland. Waar hij ongekend sterke mensen de meest gekke gewichten zag wegduwen. Dit wakkerde bij hem een vuur aan dat sindsdien nooit meer uit is gegaan. Hij wist het zeker; dit is zijn sport.

Op basis van deze gevorderde interesse is Aaron begonnen met de cursus Fitness B en tegelijk ook met de minor Sports Business Innovation. Tijdens deze minor heeft Aaron samen met Niek het online coaching platform Lift Better opgezet. Om serieuze krachtsporters te kunnen helpen met hun passie, progressie en doelen, zonder tijds- en locatie gebonden te zijn.

Sindsdien heeft Aaron tientallen klanten geholpen met het behalen van hun doelen. Verder heeft hij zelf op meerdere wedstrijden het podium gehaald, zoals op het Nederlands kampioenschap voor junioren waar Aaron niet alleen Nederlands kampioen werd van zijn klasse, maar ook de beste mannelijke lifter van alle gewichtsklasses!


Interesse in coaching?

Contact
[wpforms id=”67″ title=”false” description=”false”]